Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος: Βαγγέλλης Μαλαθούνης - Νέα Πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο

Βαγγέλλης Μαλαθούνης.


Είμαι κάτοικος και δημότης Αγίου Δημητρίου, από το 1967 όταν σε ηλικία 8 ετών εγκαταστάθηκα στο δήμο μας με την οικογένεια μου, προερχόμενος από τη Μηλίνα Βόλου όπου και γεννήθηκα.

Έχω άσβεστο πάθος για να προσφέρω στους συμπολίτες μου όσα περισσότερα μπορώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους στον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω να ζήσουμε όλοι μαζί σε μία πεντακάθαρη πόλη, με ωραίες πλατείες, ασφαλείς δρόμους, ασφαλή πεζοδρόμια, όμορφα σχολειά, ωραίες εκδηλώσεις και πολύ  φως.

Οραματίζομαι να κινούμαστε στην πόλη μας και να είναι φωτεινή μέρα νύχτα.
Τη μέρα από την ευτυχία των ανθρώπων και τα γέλια των παιδιών.
Τη νύχτα  φωτισμένοι δρόμοι , με φωτισμό από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με ωραίο σχεδιασμό. Φως. Παντού.

Είμαι ηλεκτρολόγος, έχω μία όμορφη οικογένεια την οποία θεωρώ ευλογία.

Ζητώ την ψήφο σας ώστε να αγωνιστώ για την επίλυση των καθημερινών αλλά σημαντικών προβλημάτων του δήμου μας.

Επικεφαλής του συνδυασμού μας είναι ο Χρήστος Πρεκετές, ιατρός χειρουργός στο ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ακέραιος – έντιμος – αξιόλογος επιστήμονας και με ειλικρινές όραμα για να αγωνιστεί για τα προβλήματα του δήμου μας. Έχει εμπειρία καθώς έχει εργαστεί σκληρά για το δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια.
Όχι απλά τον εμπιστεύομαι αλλά είμαι βέβαιος πως θα είναι ένας αποτελεσματικός δήμαρχος που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης μας και θα τη νοικοκυρέψει.

Ασχολούμαι ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και είχα δουλέψει με τον πρώην δήμαρχο κ. Νίκο Λαζαρόπουλο ο οποίος με είχε τοποθετήσει στο ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Δημητρίου.

Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης, πρόεδρος στο νυχτερινό γυμνάσιο του Αγίου Δημητρίου και σε άλλες επιτροπές.

Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως μία ομάδα ανθρώπων σαν τη δική μας, μπορεί να αλλάξει πολλά και να λύσει ακόμα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου