Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

O Υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Βασιλαρας στηρίζει την προσπάθεια του Χρήστου Πρεκετέ και είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Πνοή - Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο

Ονομάζομαι Βασιλαρας Κωνσαντινος του Χρήστου, Υποστράτηγος εν Αποστρατεία.

Γεννήθηκα στο Παχτούρι Τρικάλων.
Το 1974 εισήχθην στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απ’ όπου και αποφοίτησα το 1978 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού.
Μετεκπαιδεύτηκα αποφοιτώντας επίσης από:  
-     Την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου
-     Τη Σχολή Εθνικής Άμυνας
-     Τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
-     Τη Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών (Τμήμα Τουρκικής)
-     Τη Στρατιωτική Σχολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, είχα ορισθεί ως αντιπρόσωπος για την απονομή του ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) σε συνεργασία με τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία.
Στο διάστημα της στρατιωτικής μου θητείας συνεργαζόμουν στενά με την εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση, με άριστα αποτελέσματα.

Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει δύο κόρες από τις οποίες η μία είναι φιλόλογος και η άλλη είναι νηπιαγωγός, ένα γιο φοιτητή και κατοικώ στον Άγιο Δημήτριο εδώ και σαράντα (40) χρόνια.

Συμμετέχω στην παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο Αγίου Δημητρίου. Είμαι έτοιμος να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθω στις ανάγκες και στις δυσκολίες του Δήμου μας καθώς και στην επίλυση τους. Με συνέπεια, ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα θα προσπαθήσουμε μαζί για ασφαλείς και καθαρές γειτονιές, για σωστή οργάνωση υπηρεσιών του δήμου και την ολοκληρωτική ανάπτυξη του Δήμου μας, με στόχο πάντα τη λύση των καθημερινών προβλημάτων.


Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Χ. Βασιλάρας
Υποστράτηγος ε.α

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου