Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος: Γιώργος Ζέρβας - Νέα Πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο



Γεώργιος  Ζέρβας.
Γιατί ζητώ την ψήφο σας.

Αγαπώ τον Άγιο Δημήτριο όπου ζω και διαμένω από τότε που γεννήθηκα.
Είναι η πόλη που πέρασα όλη τη ζωή μου. Γι αυτό και αγωνίζομαι για το καλό των κατοίκων του Αγίου Δημητρίου, γιατί τους πονώ και θέλω να τους βλέπω όσο πιο ευχαριστημένους γίνεται.
Το 2006 με αναδείξατε δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κ. Νίκου Λαζαρόπουλου.

Διετέλεσα Πρόεδρος της διαπαραταξιακής Επιτροπής για τις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας και Αντιπρόεδρος επιτροπής Συγκοινωνίας και Κυκλοφοριακού. 
Εντόπισα και αποξήλωσα 15 κεραίες οι οποίες απειλούσαν τη ζωή και την υγεία των συμπολιτών μου στις γειτονιές όπου βρίσκονταν ενώ είχα παραπέμψει στη δικαιοσύνη για κατεδάφιση άλλες 17 υποθέσεις.  
Με προσωπικές μου ενέργειες επίσης τοποθετήθηκαν και δύο μηχανήματα μέτρησης ακτινοβολίας ώστε να είμαστε σίγουροι με νέα εργαλεία για την ασφάλεια των πολιτών.(Το ένα μηχάνημα έχει κλαπεί και παρά τις διαμαρτυρίες μου για ενημέρωση από το Δήμο, δεν έχω πάρει απάντηση).
Το όφελος που αποκομίζει ο Δημότης από την τοποθέτηση των μηχανημάτων είναι μεγάλο με  δεδομένο ότι, οι εταιρίες γνωρίζοντας ότι καταγράφεται το επίπεδο της ακτινοβολίας έχουν κατεβάσει την ένταση των κεραιών τους.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Δ.Σ. του Δήμου διετέλεσα  Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης.
  
Από το 2011 έως σήμερα είμαι εκπρόσωπος του Ε΄ ΚΑΠΗ (πρώτος πλειοψηφίσας) στην Επιτροπή Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου μας. 
Θεωρώντας καθήκον μου και χρέος μου να βρίσκομαι κοντά σας ώστε να βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις  την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων, είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΝΟΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στον Άγιο Δημήτριο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Χρήστο Πρεκετέ και να ζητήσω να με τιμήσετε με την ψήφο σας. 

Ο Χρήστος Πρεκετές, αγωνίζεται για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών του Δήμου μας, προσφέρει εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες του, ως ιατρός χειρουργός στο ΙΚΑ Αγ. Δημητρίου με συνέπεια – ειλικρίνεια – αξιοπιστία – διαφάνεια και ασχολείται ενεργά με τα δημοτικά δρώμενα, αφού έχει διατελέσει πρόεδρος των ΚΑΠΗ και του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου μας. 

Θα αγωνιστώ και εγώ δίπλα του, για να δίνω λύσεις στα καθημερινά – απλά αλλά σοβαρά προβλήματα στο δήμο μας.
Είναι όραμα μου να μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κάθε άνθρωπο, κάθε ηλικίας.

Σας ευχαριστώ θερμά.
Γεώργιος Ζέρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου