Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος: Φωτουλάκης Γιάννης - Νέα Πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο

Γεννήθηκα στην Κρήτη στο Ηράκλειο.Μεγάλωσα στον Άγιο Δημήτριο, την πόλη μας την οποία θεωρώ "σπίτι" μου και επιτρέψτε μου να σας πω όλους εσάς , οικογένεια μου και σας εξηγώ αμέσως γιατί.

  • Εργάζομαι στην καθαριότητα του Αγίου Δημητρίου και καθημερινά βρίσκομαι ανάμεσα σας, σας ακούω και κατανοώ πλήρως τα απλά καθημερινά αλλά σοβαρά προβλήματα σας. 
  • Αγωνίστηκα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου μας, στον ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου, τη θρυλική Μπάρτσα.


Γνωρίζω πολύ καλά τα θέματα και προβλήματα της καθαριότητας στον Άγιο Δημήτριο και θέλω με πάθος , επιμονή και υπομονή να δώσω λύσεις .

Για εμένα η ομαδικότητα είναι το Α και το Ω της προόδου.

Με την ομαδικότητα , την αγάπη και την αγωνιστικότητα ανεβήκαμε με τον ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου δύο φορές στη Β' Εθνική κατηγορία .

Συνέχισα την ποδοσφαιρική μου καριέρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου με την οποία κατακτήσαμε πάλι το πρωτάθλημα .

Τώρα βρίσκομαι στην ομάδα του Χρήστου Πρεκετέ , ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Πνοή - Προοπτική .

Άγιο- Δημητριώτισσες και Άγιο- Δημητριώτες , βοηθήστε μας να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα της επίλυσης των προβλημάτων , να σηκώσουμε το κύπελλο της καλυτέρευσης της ζωής μας .

Ο Χρήστος Πρεκετές , ιατρός χειρουργός στο ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου , είναι ένα άξιο παιδί - έντιμος με ήθος και μεγάλο μα πολύ μεγάλο πάθος γα να βοηθήσει και να λύσει προβλήματα στην πόλη μας .

Είμαι σίγουρος πως ο Χρήστος θα κερδίσει , γιατί όσες φορές στην καριέρα μου έβλεπα τόσο αγαπημένες ομάδες με πάθος για τη νίκη , αυτές έπαιρναν πάντα το πρωτάθλημα .

Όλα για τη νίκη λοιπόν , όλα για το πρωτάθλημα της Ανθρωπιάς και της Καθαριότητας .

Σας ευχαριστώ
Φωτουλάκης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου