Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Μήνυμα Πρεκετέ Χρήστου προς τους πολίτες του Αγίου Δημητρίου

Αξιότιμοι Συμπολίτες και φίλοι,

Απομένουν λίγες ημέρες μέχρι να κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου μας. Μέσα στην ύφεση αισθανόμαστε όλοι θυμωμένοι και απογοητευμένοι.
Εγώ προσωπικά και οι συνυποψήφιοί - συνεργάτες μου, γνωρίζουμε πως  τα προεκλογικά λόγια που θα ακουστούν θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν, να καθησυχάσουν και να τρομοκρατήσουν μέσα από περιττές  συναισθηματολογίες.
Εμείς είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης  και  στη δυναμική της , να αφουγκραστεί τις καθημερινές ανάγκες και τις αγωνίες των πολιτών. Και βεβαίως να δώσει λύσεις.
Εμείς είμαστε εδώ ώστε μαζί να πάρουμε αποφάσεις με υπευθυνότητα, που θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το αύριο. Όλοι μαζί με μπροστάρηδες τους νέους θα αντισταθούμε, θα προτείνουμε θα φέρουμε αλλαγές, θα κάνουμε τομές, προκειμένου να μεταμορφώσουμε την πόλη.
Εμείς είμαστε εδώ με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν να επιστρέψει η αισιοδοξία και η ελπίδα.
Εμείς είμαστε εδώ να χτυπήσουμε την αναξιοκρατία την υποκρισία, την ατιμωρησία τη διαφθορά.
Εμείς είμαστε εδώ να θυμίσουμε  πως η αισιοδοξία, η προσπάθεια, η ελπίδα και ο συνεχής και μεγάλος αγώνας είναι μονόδρομος.
Εμείς είμαστε εδώ πέρα και πάνω από κόμματα. Ενώνουμε δυνάμεις, συνθέτουμε πολιτικές. Δεν ξεχωρίζουμε, δεν διακρίνουμε, δεν αποκλείουμε με βάση ιδεολογικές τοποθετήσεις. Συνθέτουμε τον καμβά, πάνω στον οποίο θα σχεδιάσουμε μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη. Τον Άγιο Δημήτριο.
Εμείς είμαστε εδώ και απευθυνόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως και  ζητούμε την εμπιστοσύνη σας, σαν πολίτες που έχουν  τις ίδιες με εσάς αγωνίες  και ανησυχίες  για το μέλλον του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου